Télűző farsangi bál Újpetrén

A balozz.hu 2019-es Roadshowjának utolsó hétvégéjén a Baranya megyei Újpetrére látogattunk el. A helyi művelődési házban télűző farsangi bált tartottak.

Az esemény előtt táncház keretében sokac táncokat tanítottak az érdeklődőknek. A táncházban többféle délszláv körtánccal is megismerkedhettünk. A tánctanulás remek hangulatban telt, a bálozók könnyen elsajátították a nem túl egyszerű kólókat.

A táncház és a bál ideje alatt is a híres Juice Zenekar zenélt. A zenekar számos hagyományos báli számot, körtáncokat, sváb, és sokac zenéket is játszott. Így a bál folyamán biztosan minden bálozó táncolhatott a kedvenc báli slágerére.

A bálban telt ház volt, és a tánctér is mindig tele volt táncoló párokkal. Ez is mutatja, hogy remek hangulatú volt a bál köszönhetően a zenekarnak és a bulizós kedvű közönségnek.

A bál jellegét tekintve batyus volt, és éjfélkor még tombolasorsolásra is sor került.

Örülünk, hogy a nyolc hetes Roadshownk alatt sokac táncokat is megismerhettünk. Reméljük  ezen a hétvégén nemcsak a Roadshownkat zárhatjuk le, hanem a Juice zenekar (és talán a mohácsi busók) segítségével egyben a telet is. 

Hozzászólások

mood_bad
  • Még nincs hozzászólás.
  • chat
    Hozzászólás
    A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Adatkezelési tájékoztatónkban bővebb információt kaphat arról, hogy milyen sütiket használunk.

    Ne maradj le egy bálról sem!

    Iratkozz fel heti bálajánlónkra, és egyenesen a postaládádba küldjük a bálokat.