Mi az a balozz.hu?

Célunk Magyarország összes báljának egy helyre gyűjtése, hogy senki se maradhasson le egy jó bálról. Szeretnénk népszerűsíteni a bálozást, mint igényes kikapcsolódási formát.

Keress király bálokat a környékeden!

Keress

Keress az események között dátum, helyszín, kategória vagy kulcsszó alapján

Bálozz

Válaszd ki a kedvedre való bált, és érezd jól magad!

STAR

Értékelj

A bál után értékeld az eseményt az oldalon, hogy mások is láthassák, melyik a legjobb bál

Csatlakozz hozzánk bálozóként, vagy szervezőként!

A balozzz.hu nemcsak a bálozóknak nyújt lehetőségeket, hanem a bálszervezők közösségében is aktívan részt vesz. Bálozóként többek között: bálokat értékelhetsz,
kedvenceidhez adhatod a bálokat, megnézheted barátaid milyen bálokban mulatnak, illetve megoszthatod bálozós képeidet. Ha szervezőként regisztrálsz:
csatlakozhatsz a bálszervezők közösségéhez, tippeket kaphatsz a bálszervezésről
és hozzáférhetsz egyedülálló báli zenekar adatbázisunkhoz

Mit tudok csinálni az oldalon?

A balozz.hu-n a bálok keresése és értékelése mellett még számos lehetőség áll rendelkezésedre. Hozd létre bálozó profilod és töltsd fel bálozós képeid. Jelezd barátaidnak, melyik bálokban fogsz bulizni, és ha még nem tagok, meg is hívhatod őket.

Nézd meg, hogyan hozhatod ki a maximumot a balozz.hu-ból!

Csatlakozz a bálszervezők közösségéhez!

Regisztrálj szervezőként a balozz.hu-ra, és csatlakozz a bálszervezők közösségéhez! Szakmai blogunkon tippeket olvashatsz a bálszervezésről, a balozz.hu Piacterén pedig kedvedre válogathatsz a jobbnál jobb báli zenekarokból.

Kik állnak a balozz.hu mögött?

Horváth Áron

Alapító
Áron folyamatosan azon töri a fejét, hogyan tehetné jobbá az oldalt. Kitartóan ötletel és fejleszti a balozz.hu-t. Áron bálrajongóként azt tűzte ki céljául, hogy népszerűsítse a bálozást a fiatalok körében.

Fülöp Kinga

Bálvadász
Kinga gondoskodik róla, hogy a balozz.hu-n minden bál elérhető legyen. Fáradhatatlan munkával keresi fel a bálokat és táncházakat. Szorgalmának és alaposságának hála, egy bál sem kerülheti el a figyelmét.

Kövess minket!

Kövess minket Facebookon, nézz bálozós képeket Instán, hallgass báli zenéket a Spotify listánkon és ha kérdésed, ötleted, javaslatod van, küldj egy emailt nekünk!

Ne maradj le egy bálról sem!